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2012/Spring

한국전통음식 korea food

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한국전통음식 전류 전, 부친개, 부침개, 지짐개, 전은 달걀 반죽을 입히거나 밀가루 반죽과 섞어 기름에 튀길 때, 고기, 해물, 고추, 호박, 채소와 같은 수많은 재료로 만든다, 


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고추전과 부추전 

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호박전

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두부전 

전 은 반찬 과 잔치 제사상에 쓰이며 제물로 쓰일때 간남 간납이라 말하며 고기, 파, 등을 꼬치로 꽂아 만든다. 꽃잎으로 만드는 화전 이 있고 전이라는 이름에 재료에 따라 김치전, 파전, 등 많은 이름으로 불린다.

 Jeon (also spelled chŏn), buchimgae, jijimgae, or jijim refer to many pancake-like dishes in Korean cuisine. It has been also called jeonyueo or jeonyuhwa, especially in Korean royal court cuisine. Sometimes, jeonya (Hangul: 저냐) is used as an abbreviated term for the two. Jeon is made with various ingredients such as sliced meats, poultry, seafood, and vegetables depending on the style and mixed with flour batter or coated with egg batter and then pan-fried with oil.

iPhone 에서 작성된 글입니다.


 


 

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